Meteen naar de content

Niet goed? Geld terug! ⟲

Gratis verzending in héél NL & BE!

Heb je vragen? Contact ons!

Bestelling en Levering

Bestelling en Levering

  • Gratis verzending op alle bestellingen
  • Geen gedoe met retourneren
  • 24/7 klantenservice

Samenvatting

  • De gratis levering wordt aangeboden aan bijna alle landen wereldwijd
  • De bestelling wordt rechtstreeks verzonden vanaf onze leverancier in Azië. Wil je weten waarom? Kijk hier
  • De levertijden verschillen per land. Dit hangt voornamelijk af van de tijd die de douane en de lokale postvervoerder nodig hebben om het pakketje te bezorgen.
  • De levering door onze fabrikant kan 1-3 werkdagen in beslag nemen.
  • Vragen? Wij hebben echte mensen in dienst bij onze klantenservice om al je vragen te beantwoorden.
  • Onze leveringen worden afgehandeld door onze externe bedrijven, dit betekent dat zij de producten een of twee dagen later kunnen verzenden dan wij van plan zijn. Het betekent ook dat we niet kunnen garanderen dat de producten worden geleverd op de dag die we plannen.

De nieuwe manier van leveringen

Elevo laat je genieten van gratis wereldwijde verzending. Wij verzenden naar bijna alle landen wereldwijd. Al onze producten worden gratis verzonden bij Elevo. Deze nieuwe manier van verzenden houdt in dat wij rechtstreeks van onze leverancier naar de klanten verzenden. 

Wil je weten waarom? Leer hier meer over deze nieuwe verzendmethode: www.elevoshop.nl/pages/verzendmethode

 Bestemming Levertijd
Verenigde Staten & Canada 5-12 dagen
Engeland, Duitsland, Nederland, Italië, België, Frankrijk, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk 6-12
dagen
Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland 8-12
dagen
De rest van Europa 10-12
dagen
Australië 10-14
dagen
Rest van de wereld 6-25 
dagen


Bestelling verwerking

Als je artikel op voorraad is, duurt het 2-4 werkdagen om je bestelling te verwerken zodra de betaling is ontvangen en vrijgegeven. Let op: tijdens hoog volume verkoop periodes of nieuwe releases kunnen er kleine vertragingen ontstaan - wij waarderen het geduld tijdens deze tijd! Eenmaal verzonden, wordt je gemaild met tracking-informatie om de bestelling te volgen naar de plaats van bestemming. Let op: er is geen verzending in het weekend of op feestdagen.

Vervoerders

De vervoerder die het pakket zal leveren, hangt af van de lokale postvervoerbedrijf in het land. Een paar van de vervoerders zijn de volgende:

Blank Shipping Partners

Retourneren

Elevo accepteert retourzendingen van alle producten om welke reden dan ook. Zolang het artikel en de verpakking maar in perfecte staat zijn. Als je meer wilt weten over ons retourbeleid, kijk dan op onze pagina "Retouren" of neem gewoon contact op met helpelevo@gmail.com. Wij zullen jouw retourzending behandelen nadat je contact met ons hebt opgenomen.

Eigendom en Risico

Om een snelle verzending te garanderen, kunnen wij, zodra de bestelling is geplaatst, geen wijzigingen meer aanbrengen of de bestelling annuleren. Als je een fout heeft gemaakt in het afleveradres, neem dan onmiddellijk contact met ons op via e-mail op helpelevo@gmail.com. Elke leveringsdatum of -tijd door ons opgegeven is slechts een beste schatting en Elevo is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade geleden door een redelijke of onvermijdelijke vertraging in de levering. Eenmaal verzonden, neemt Elevo geen verantwoordelijkheid voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens het transport. In het onwaarschijnlijke geval dat je bestelling niet binnen de verwachte levertijd wordt ontvangen.

Meer dan 7589+ tevreden klanten!

Gratis verzending in heel NL & BE!

Niet goed? Geld terug!